Nyheder‎ > ‎

Hævning af bådbro

indsendt 12. feb. 2012 10.53 af Jonas Pedersen   [ opdateret 12. feb. 2012 10.54 ]
Det skulle egentlig have været en dykkertur, men der var ikke den helt store tilslutning den dag. Om det havde noget med det halv kedelige og lidt kolde vejr vides ikke. Derfor blev det besluttet at spise et par rundstykker, lidt wienerbrød og gøre et forsøg på at reparere bådbroen. Den var kommet til at hænge lidt i den ene side og mistanken var at det var en eller flere at tønderne under broen der havde mistet pusten. Så der måtte en mand i tørdragt ned og fyldt lidt luft i tønderne igen. 


En mand i tørdragt uden bly var dog ikke en større succes. Om det havde noget med wienerbrøden der lige var indtaget vides ikke helt. Der blev fundet noget bly og en regulator han kunne få i munden. 


Ned under vandet med ham og få fyldt noget luft i tønderne. Det hjalp desværre ikke. Mens vi stod og små frøs blev det hurtigt besluttet at det vidst var et projekt der skulle laves til foråret når der var lidt mere varme i luften. En formiddag var gået og det var på tide at tage hjem til den dejlige og varme brændeovn. 

Comments